Pepernoottocht MTB tocht 2020 gaat niet door

De pepernoot MTB op 29 november gaat niet door. De volgende pepernoot MTB tocht is op 28 november 2021 gepland. Voor iedereen blijf gezond en maak gerust gebruik van ons Piëlrundje. Kijk op NTFU voor de laatste corona regels, fiets veilig. 

Nieuwe singletracks voor 25-jarige

Op 2 Juli schreef  Peel en Maas journalist Henk Baltussen een artikel in Peel en Maas ter gelegenhied van ons 25 jarig jublileum. 

DSC 0005

25 jaar Tourclub Ysselsteyn

 

Hierbij willen we stil te staan bij het 25 jarig jubileum van onze tourclub. We gaan terug naar 12 maart 1995, op die dag vond de eerste officiële clubrit plaats. Dit werd aangekondigd in een brief waarbij ook werd vermeld dat een helm niet noodzakelijk was. Het verkrijgen van het allereerste materiaal bestond in die tijd vaak uit een 2e hands racefiets, en een-wat-bijeengeraapt fietspakje. Hiermee moest de financiële drempel om deel te nemen niet al te hoog worden.

Het laatste nieuws over de wielersport en het coronavirus  

Klik hier NTFU 

We volgen het advies van de NTFU.

Voor de mtb-ers, ons Piëlrundje ligt er fantastisch bij.

Wij wensen iedereen een sportieve zomer in goede gezondheid.  

Corona maatregel

Onderstaand bericht van de NTFU, en einde spinning seizoen.

Zie onderstaand bericht van de NTFU. Wij als vereneging volgen dit advies op. Dit betekent tevens het einde van het spining sezoen. We danken Maarten en Annemie hartelijk voor hun gastvrijheid. 

 

Advies aan verenigingen

Het kabinet heeft opgeroepen sociale contacten sterk te verminderen. Wij ondersteunen deze oproep en vragen verenigingen om clubbijeenkomsten zoals ritten, trainingen, vergaderingen en vieringen tot en met 6 april af te gelasten. Ook vraagt de Rijksoverheid aan sportverenigingen hun complex te sluiten, tot in elk geval tot en met 6 april.

Start race seizoen 2020

Op zondag 1 maart start het nieuwe raceseizoen van Tourclub Ysselsteyn.

Jaarverslag 2019

Verslag seizoen 2019 van Tourclub Ysselsteyn

Clubhuis Roelanzia

Tourclub Ysselsteyn heeft per 1-1-2020 een nieuw “clubhuis “ heeft namelijk café restaurant Roelanzia

Roelanzia heeft het lopende sponsor contract met Herberg de Peel overgenomen. 

Tijdens de jaarvergadering op 17 januari werden we verwelkomt door het team van Roelanzia Hans, Mia en Rik Rongen.

Voor onze wekelijkse tochten verzamelen we voortaan bij Roelanzia en zullen we de tocht daar onder het genot van een drankje afsluiten. 

Apres MTB en afscheid van clubhuis Herberg de Peel

Op 28 december hebben we onze jaarlijkse Apres MTB gefietst.

Daarna hebben we afscheid genomen van Johan en Liesbeth en ons clubhuis Herberg de Peel. Maar niet nadat we eerst heerlijk hadden gegeten van de winterse kost die Liesbeth voor ons had gekookt. Liesbeth en Johan hartelijk dank voor de jarenlange gastvrijheid.  Zij ontvingen van TCY een mooi aandenken in de vorm van een racefiets. 

20191228 173521