Fer I en prinses Nancy.

Fer als alleskunner van Reuzesteyn. Na een strijd met fanatieke deelnemers werd Fer als alleskunner onthuld als de nieuwe prins van de Piëlreus.

In het dagelijkse leven is Fer eigenaar van Bouw- en Timmerbedrijf Fer van Els. Prins Fer I is getrouwd met Nancy. Nancy is creatief met bloemen, en werkt in een bloemenzaak in Deurne. Fer is sportief aangelegd en gaat graag hardlopen, en wij kennen hem als mountainbiker en lid van onze tourclub. Prins Fer I en prinses Nancy gaan de Ysselsteynse Piëlreuzen voor met de leus: Mit dees daag schuuve weej dun bouw en koziene an de kant, zoëdat weej same kunne zegge, vier de vastelaovend ien ós Piëlreuzenland!

Op Zaterdag 10 februari willen we Fer en Nancy feliciteren.  Namens het bestuur gaan Joop Geurts & Hans Hudales naar de receptie .

Wil je daar bij aansluiten graag even contact op nemen met Joop Geurts 0611072344  [Dresscode is fiets shirt]

Statieportret Prins Fer Prinses Nancy

Extra aandacht voor onderstaand bericht

MTB route het Piëlrundje tijdelijk gesloten

Vanwege het aanhoudende slechte weer heeft de gemeente Venray samen met TCY besloten de gehele route voor onbepaalde tijd af te sluiten. De route heeft te kampen met veel wateroverlast. Grote delen staan onder water en zijn niet te berijden. Volgens de gemeente kan het tot enkele maanden duren voordat de route weer berijdbaar is. Wij vragen om begrip van jullie allen, en hopen op een droog voorjaar. 

Wieler agenda 2024

Wordt in februari bekend gemaakt.