zondag 13 september 2015

De aanwezige leden van groep C hadden vooraf een intern overleg met hoeveel overgave we vandaag de tocht zouden gaan doen. Nadat de keuze was gemaakt bleek dat we het met z' n vijven gingen doen, eigenlijk 4,5 want we hadden één minder frisse aan de start.

Een rustig tempo was de doelstelling en daarmee vertrokken we richting Evertsoord. De temperatuur was lekker en met een snelheid van rond de dertig vervolgden we de tocht naar Panningen. Daar moest Peter Phil. ons verlaten omdat zijn lichamelijke gesteldheid verder fietsen niet toe liet. Hopelijk is hij inmiddels weer hersteld??

Dus met z'n vieren vervolgden we de weg richting Heythuysen over mooi landelijk gebied, rustige wegen via Leveroy naar Nederweert. Het tempo bleef er goed inzitten, mede doordat de wind ons goed gezind was. In de buurt van Ospel richting Meijel nog een stukje Roubaix meegepakt, alles weer door mekaar geklutst vervolgden we de route richting Neerkant.

Boven verwachting ging het gestaag richting Ysselsteyn om daar zoals gebruikelijk bij te tanken.

Rob C. bleek zich van een halve kracht, gedurende de rit, toch opgewerkt te hebben naar een volledige compagnon zodat we met voldoening, na 93.5 km en een gemiddelde van 29.6, konden gaan genieten van de versnapering.