Kermiszondag 6 juli 2014

Ondanks dat het zaterdag voor velen laat is geworden, staan we om 9.00 uur klaar om met 56 leden de "kledingsponsortocht" te gaan rijden. Thijs heeft de route uitgezet en Hennie heeft voor de fotograaf gezorgd. Nadat we bij ons clubhuis "Herberg de Peel" de eerste foto's hebben gemaakt rijden we door naar "Peter Claessens Timmerwerken". Iedereen staat snel op de juiste plek voor de foto en we kunnen weer vlug verder, want we hebben een flink programma voor de boeg. Via de Ringweg rijdt het peloton naar "Van Ass CV Service". Henk heeft zijn bedrijfsbus buiten staan en op het grasveld maken we mooie foto's . 

Daarna rijden we naar "Aannemersbedrijf M.J. Teunissen BV" en op de Agrobaan bezoeken we "CemColori" en "Autobedrijf Peters". Onze route gaat verder langs de Peelweg waar we langs "Maesen Bedrijven" komen. Via het Vlakwater rijden we richting Overloon, waar Mart ons al op staat te wachten. Bij de ingang van "BoWit" poseren we voor het reclame bord. Onze tocht gaat verder naar "Rocom"in Venray.

Het is een prachtig gezicht om zo'n lang lint van renners in het zelfde tenue te zien rijden en in Venray denken sommige mensen dat wij van de Tour zijn. Maar wij weten wel beter...

Via Leunen rijden we naar Oirlo en bezoeken we onze volgende sponsor "Vitelia". We stellen ons op voor de grote vrachtauto's die speciaal voor deze sessie zijn gepoetst. Hierna rijden we naar "Expert" in Deurne. Onderweg worden er nog vele actiefoto's gemaakt, en dan via de Deurneseweg terug naar Ysselsteyn. Als we bij "Herberg de Peel"gaan zitten is het terras goed gevuld en onder het genot van een kopje koffie en een lekker stuk vlaai wordt er nog gezellig na gebuurt.