Zondag 19 juli 2015 ATB

Afgelopen zondag hebben we met de mountainbikers een route in Groesbeek gefietst. We gingen er met de auto naar toe zodat we meteen de route op konden fietsen. De jongens hadden veel naar de tour gekeken , want er werd meteen in hoog tempo weggefietst. We kregen meteen een klim van 50 meten hoogte voor de kiezen , maar die was in no time bedwongen.

We fietsten verder richting Nijmegen op paden die door de regen toch wel wat sappig waren geworden, maar de pittige klimmetjes werden meestal gevolgd door lange afdalingen zodat het goed te doen was. We waren van plan om halverwege aan te haken op een andere route die helemaal in Nijmegen uitkomt, maar die hadden we gemist. Zodoende fietsten we via Molenhoek weer terug naar Groesbeek. Eenmaal terug bij de auto zagen we onze race-collega's uit Oirlo. We riepen nog, maar ze hadden het te druk met sturen omdat ze met hoge snelheid de berg af kwamen.

Het was een mooie route van 35 km en 512 hoogte meters waar we door de omstandig heden moe en voldaan op het terras bij de MTB dames konden aanschuiven.