Peter Winnen Classic 2017

Afgelopen zondag hebben we met succes alweer de 10e ‘Peter Winnen Classic’ fiets tourtocht georganiseerd. Na enkele weken een intensieve PR campagne te hebben gehouden met als doel uiteindelijk het goed slagen van deze tocht en daarnaast een mooi bedrag voor de Stichting Matchis te doneren, kunnen we uiteindelijk heel tevreden en trots hierop terug kijken.

Met in de ochtend een fikse bui werden de wegen en paden al direct stof vrij. Helaas was het gevolg ook enkele kleine valpartijen door de gladde wegen. Maar uiteindelijk heeft iedereen de tocht fietsend kunnen voltooien.

Er hebben een 450 deelnemers deelgenomen aan deze tocht verdeeld over de diverse afstanden. Veel complimenten hebben we mogen ontvangen over de MTB route en route over de weg. Al met al waren het mooie routes door het bos en over de weg. Goed uitgezet en gezellige pauzeplaatsen in Duitsland, bij ’t Rosarium in Wellerlooi en voor de MTB’ers bij ‘Raceway Venray’;  waren veel gehoorde reacties van de deelnemers.

We willen alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet en daarnaast zeker ook de onderstaande sponsoren voor financiële en materiële ondersteuningen:

Wijnen Bouw, Vitelia, Houbensteyn, Rabobank Horst-Venray, Expert Deurne, Coop Compact van der Leij, Jos Custers AGF, Dekkers Tweewielers, Aannemersbedrijf Teunissen,  Tennisvereniging Ysselsteyn,Herberg de Peel, Raceway Venray, Joekskapel ‘Wie hed die gebeld’, Pieter Swinkels en Kimberly Xhofleer.

Tijdens de jaarlijke leden vergadering van 2018 wordt besloten dat de PWC wordt vervangen door een MTB tocht. Er wordt een werkgroep samen gesteld die hiermee aan de slag gaat. 

 DSC 0076 Medium

DSC 0245 Medium

DSC 0277 Medium