Pepernoot MTB tocht 27 november 2022

Ook dit jaar was de Pepernoten MTB Tocht wederom een groot succes. Ongeveer 450 sportievelingen hebben onze tocht gefietst en zo genoten van de prachtige omgeving van Ysselsteyn.
Voor de derde keer waren we welkom op circuit Raceway Venray, wat een ideale plek is om een tocht van deze omvang te organiseren. De tocht met keuzes uit 25, 40 en 55 km ging naast het bekende Piëlrundje, ook over trajecten waar je normaal niet komt. Dit maakt dat de deelnemers het ondanks de miezerige regen een mooie tocht vonden. Met enkele pittige stukken, waaronder het hoogste punt van de gemeente Venray “de Weverslose berg” moest er af en toe flink gewerkt worden.
Er waren maar liefst twee goed verzorgde pauzeplaatsen. Met accordeon muziek op het Lovinckplein en in Merselo bij MCycles, waar de molen voor deze gelegenheid geopend was. Als afsluiting konden er nog een paar spectaculaire hindernissen op het Raceway circuit genomen worden. Deze zijn bedacht en gemaakt door enkele creatieve tourclub leden. Ook de jeugdige deelnemers beleefden volop spektakel. Met een moe en voldaan gevoel kon er als afsluiting in de kantine van de Raceway nog even nagepraat worden met een kop koffie en natuurlijk volop pepernoten. Voor de foto's kijk op facebook


Zondag 3 december 2023 kunnen jullie alvast omcirkelen in jullie agenda’s voor de volgende editie.